Een beeld zegt meer dan duizend woorden

LDamGraphics verleent creatieve diensten van grafisch ontwerp tot aan webhosting. Heeft u een wens of een idee, maar niet de tools om dit uit te werken? Ik help u graag bij het ontwikkelen van een originele huisstijl, het ontwerpen van advertenties en/of andere reclame- en marketinguitingen. Bekijk op uw gemak mijn werk en neem geheel vrijblijvend contact op via mail.

Designs op maat.

Hoe presenteert u uw organisatie? Welke kernwoorden wilt u overbrengen op uw doelgroep? Betrouwbaar, zakelijk of juist eigentijds? Ik maak voor u een logo die perfect aansluit bij uw wensen. Een nieuwe huisstijl en/of een complete website ontwikkelen behoort ook tot de mogelijkheden.

Slicing en basing.

Wilt u een eenvoudig te beheren website? Dat kan. Drupal beheersystemen kunnen worden geïmplementeerd in een website ontwerp. De code wordt volgens de w3c standaarden geschreven, zodat uw website makkelijk in zoekmachines vindbaar zal zijn.

Hosting.

Om uw website online te zetten hebt u een hostingpakket nodig. Dit kan geregeld worden voor een aantrekkelijke prijs. Vraag naar de mogelijkheden.